Vad händer framöver?

Under våren 2021 kommer jag vara tjänstledig tre månader från mitt jobb som ungdomsbibliotekarie för att skriva. Några olika manusidéer gror i mitt huvud… Vi får se vad det bli av det hela! Att få skriva på heltid ska bli roligt, någon som jag inte gjort sedan 2010/2011.

Författarbesök
Vill man boka ett författarbesök kan man göra det via författarcentrums Författarförmedling 

Det går också bra att boka både Gholam Sakhi och mig, om man vill ha ett besök där vi berättar om boken Efter varje natt kommer en ny dag. Den handlar om Gholams flykt från Afghanistan till Sverige.

Sagohäxa
Sagohäxan tränar in nya sagor och väntar på att pandemin är över…

Skrivarkurs
Vill man gå på skrivarkurs med mig som lärare kan man anmäla sig via Vallentuna Kulturskolas kurskatalog. Kursen riktar sig till dem som är födda 2005-2008. Mer info om t ex tider och priser finns under länken ovan.

Vill du köpa en bok?
Skicka en epost till anna@bogaloffen.se så ordnar vi det!

 

Skrivet av januari 13th, 2019