Tisdagar i diket

En dag bygger Faster ett kafé, eller är det ett utedass eller kanske en rymdraket? Fröken Fotboll, herr Bondböna och Ellerhurdjuret är de första gästerna som besöker kafét. När kaffe-och-choklad-med-vispgrädde-maskinen startar får de en riktig överraskning!

Lär känna Faster, fröken Fotboll, herr Bondböna och alla de andra figurerna i Tisdagar i diket. En rolig bok som passar bra som högläsning för den som är 3-7 år. Varje kapitel är en egen avslutad berättelse – perfekt att läsa ett om dagen.

”Det finns något i berättandet som gör att man direkt kommer in i Anna Fogelbergs fantasyvärld och gärna följer med på lagom spännande äventyr. Vad som helst kan hända!”
Elsie Runnö, ur lektörsomdöme från BTJ

Sagt om boken

”Jag älskar den!” Jonatan, 7 år

”Den lockar till skratt hos både vuxna och barn! (Särskilt Ellerhurdjuret!) Tack för den läsupplevelsen!”
Kicki 

”Hej! Vi går i klass 1 i Slöinge. Vi tyckte om din bok Tisdagar i diket. Vår lärare har läst den högt medan vi har ätit frukt. Ellerhurdjuret var roligt. Bogalofferna var busiga. Boken var spännande. Det var lite tokigt att Herr Bondböna läste samma tidning varje morgon.”
Fröken Berit och klass 1,  Slöingeskolan, Falkenberg

 

tisdagar_bogalofferna
Illustration: Katarina Berlin Thorell

 

om.

Bogaloffen är ett bokförlag som ger ut barn- och ungdomsböcker av författaren Anna Fogelberg.

kontakt.