Svansar i diket

Det är vår i diket och överallt händer det saker. Plyschmaskarna har fullt upp, deras håla håller på att svämma över av vårfloden, Faster planerar sig årliga vårmaskerad och den minsta bogaloffen är ute på bokstavsjakt. Men vilka är det som smyger runt  i diket och tappar kolapapper och viftar med långa svansar?

Möt Soltrollet, Faster, Ellerhurdjuret, Herr Bondböna och alla bogalofferna på nytt i den tredje boken om diket! Du får också lära känna några nya figurer, som trillingarna Kastanj, Fia-med-knuff och Spindel- Frank.

Svansar i diket är den efterlängtad fortsättningen på Tisdagar i diket & Vinter i diket. En högläsningsbok som passar alla med barnasinnet kvar!

om.

Bogaloffen är ett bokförlag som ger ut barn- och ungdomsböcker av författaren Anna Fogelberg.

kontakt.